Έκτακτη και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητούν από κοινού οι Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Καλλιθέας

 Σε Δελτίο τύπου, που εξέδωσαν από κοινού οι Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Καλλιθέας

«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ», και καλούν τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο να συγκαλέσει έκτακτη και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άμεσα.

Καλλιθέα, 25/10/2021

Προς

κ. Δημήτρη Κάρναβο

Δήμαρχο Καλλιθέας

Κύριε Δήμαρχε,

Η διοίκηση του Δήμου απέτυχε να υλοποιήσει τις βασικές δεσμεύσεις της προς το Σύλλογο Υπαλλήλων, ειδικότερα στο νευραλγικό και ευαίσθητο υπό τις συνθήκες της πανδημίας τομέα του περιβάλλοντος, ως προς την παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για την υγιεινή και ασφάλειά τους. Το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στις δημοτικές υπηρεσίες, αλλά και ευρύτερη κρίση στην καθαριότητα και τη συνολική εικόνα της πόλης και μάλιστα ενόψει του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις επιπτώσεις αυτής της έκτακτης κατάστασης, οι δημοτικές παρατάξεις “Προοπτική Ζωής”, “Λαϊκή Συσπείρωση”, “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” και “Μια Πόλη στο Δρόμο”, σας καλούμε να συγκαλέσετε αμέσως έκτακτη και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εντός των επομένων εικοσιτετράωρων με τη συμμετοχή του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας.

Κώστας Ασκούνης - “Προοπτική Ζωής”

Γιάννης Βακαλόπουλος - “Λαϊκή Συσπείρωση”

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος - “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας”

Νίκος Ξεντές - “Μια Πόλη στο Δρόμο”

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη