Καλλιθέα: Καταδίωξη οπλισμένου διαρρήκτη από ταράτσα σε ταράτσα


Ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως. Μια καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα στην Καλλιθέα που σημειώθηκε τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης (10.11.2021).

 Αργά τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης, ένας 45χρονος με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, με το συνεργό του, επιχείρησε να διαρρήξει διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα Αττικής. Όμως, έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Δυο διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα. Στο ίδιο οίκημα, μάλιστα, έμενε ο ένας από τους δυο δράστες, άγνωστο αν πρόκειται γι’ αυτόν που συνελήφθη μετά την καταδίωξη. 

Γρήγορα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, καταδιώκοντας τους. Οι διαρρήκτες κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς και ανέβηκαν στην ταράτσα. Η καταδίωξη συνεχίστηκε, όμως, με τους διαρρήκτες να πηδούν από πολυκατοικία σε πολυκατοικία, ενώ έφεραν επάνω τους ένα γεμάτο όπλο.

Στον ακάλυπτο χώρο οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δύο, έναν 45χρονο Έλληνα και αναζητείται ο συνεργός του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη