Ο όμιλος Affidea στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τεστ αντισωμάτων για την Covid-19

 
Ο όμιλος Affidea στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τεστ αντισωμάτων

για την Covid-19


Σημαντικός αρωγός για την Υγεία και την Πρόληψη εν μέσω πανδημίας

 

Εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού, για τους εργαζομένους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, στηρίζοντας έμπρακτα το πολύπλευρο έργο του.


Η ενέργεια εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Affidea, και αποτελεί μία έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους του Οργανισμού, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία και φροντίδα των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού. Πρόκειται για εκπροσώπους που καθημερινά έρχονται σε επαφή με αρκετό κόσμο, παιδαγωγούς στα Σπίτια του Οργανισμού, κοινωνικούς λειτουργούς που συνοδεύουν παιδιά σε επιτόπιες παρεμβάσεις, νοσηλευτές που φροντίζουν παιδιά με προβλήματα υγείας, καθώς και διασώστες των ασθενοφόρων.


Η εξέταση, η οποία περιλαμβάνει τον ποσοτικό προσδιορισμό των ολικών αντισωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ΙgG, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση του τίτλου των αντισωμάτων που αναπτύσσουν οι εξεταζόμενοι μετά από τον εμβολιασμό, αφού ολοκληρώσουν και την δεύτερη δόση, έναντι της Covid-19. Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea εγγυάται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και διενεργεί προληπτικούς ελέγχους για Covid-19, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, με εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εφοδιασμένο με τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ανέφερε σχετικά:  «Η κίνηση αυτή αποτελεί μία ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον Οργανισμό και στο προσωπικό πρώτης γραμμής. Αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που παρέχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κρίσιμη αυτή περίοδο οι σκέψεις μας καθημερινά εστιάζουν στο πώς μπορούμε να συμβάλουμε στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Πιστεύουμε ότι, ενώνοντας δυνάμεις θα πετύχουμε περισσότερα και συντομότερα. Σε αυτή την συγκυρία όλοι οι εργαζόμενοι στον όμιλο Affidea δίνουν μια μεγάλη μάχη, ώστε να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας να νιώθουν ασφαλείς».

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον όμιλο Affidea για τη σημαντική του στήριξη, σημειώνοντας:  «Στα 25 χρόνια δράσης του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με συνέπεια και συνέχεια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί. Είναι επιτακτική ανάγκη, υπό τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, να διασφαλίσουμε την υγεία των εργαζομένων μας που βρίσκονται στο πλευρό αυτών των παιδιών. Σημαντικός αρωγός στις προσπάθειές μας για την προάσπιση της υγείας είναι ο όμιλος Affidea, χάρη στην πολύτιμη προσφορά του οποίου συνεχίζουμε απρόσκοπτα και αποτελεσματικά το σύνολο των δράσεών μας, με πρωταρχικό σκοπό την προστασία και φροντίδα όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και στο προσωπικό της Affidea».

 

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea
Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 16 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 312 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.


Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.


Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.


Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.


Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedInFacebook και Instagram

 

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 11040
press@hamogelo.grPost a Comment

Νεότερη Παλαιότερη