«Πολιτιστικό Καλοκαίρι & Φθινόπωρο 2021» – Παρασκευή 1/10 έως Τετάρτη 6/10

 

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι & Φθινόπωρο 2021» – Παρασκευή 1/10 έως Τετάρτη 6/10

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/10/2021

19:30 Παναγή Τσαλδάρη κατά τη διασταύρωση με Χαμοστέρνας – επικάλυψη ποταμού «Μουσικές αναμνήσεις» ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΑ 2021
Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας κοντά σας με διάσημα τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Γνωστά έργα που έχουμε ταυτίσει με αλησμόνητες στιγμές μας φέρνουν στο νου όμορφες αναμνήσεις και μας κρατούν συντροφιά ένα ακόμη φθινοπωρινό βράδυ!


ΣΑΒΒΑΤΟ 2/10/2021

19:30 Παναγή Τσαλδάρη κατά τη διασταύρωση με Χαμοστέρνας – επικάλυψη ποταμού «Λαϊκό –Ρεμπέτικη βραδιά με την Ιουλία Καραπατάκη και τον Γιάννη Διονυσίου» ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΑ 2021
Δύο από τις πιο σημαντικές λαϊκές φωνές της νέας γενιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν μια όμορφη λαϊκή βραδιά με έντονο το ρεμπέτικο στοιχείο. O Γιάννης Διονυσίου ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη. Οι ερμηνείες της Ιουλίας Καραπατάκη αναδίδουν το άρωμα της παράδοσης των μεγάλων γυναικείων φωνών του λαϊκού μας τραγουδιού.


ΚΥΡΙΑΚΗ 3/10/2021

19:30 Παναγή Τσαλδάρη κατά τη διασταύρωση με Χαμοστέρνας – επικάλυψη ποταμού «Χορευτικές Διαδρομές: Από τη Θράκη ως την Κρήτη!» ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΑ 2021
Στη γειτονιά της Χαροκόπου και φέτος! Όπως κάθε φθινόπωρο εδώ και επτά χρόνια, η Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ», με χορευτικά πατήματα και διαδρομές από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας, σας προσκαλεί να ξεδώσουμε όλοι μαζί, ιδιαίτερα φέτος που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη, σε ένα αυθεντικό μουσικοχορευτικό γλέντι! Και η «απάνω γειτονίτσα» της Καλλιθέας να γεμίσει ξανά με κέφι και ζωντάνια!


ΔΕΥΤΕΡΑ 4/10/2021

19:30 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) «O θίασος Velatοura στην πλατεία» από την ομάδα μουσικού θεάτρου oper(o) – Πολιτιστικό Λεωφορείο
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Εριφίλη Γιαννακοπούλου, Σκηνοθεσία: Ειρήνη Γεωργαλάκη, Σύνθεση-ενορχήστρωση: Φάνης Ζαχόπουλος – Δημήτρης Τάσαινας, Δραματουργία: Βάσια Αταριάν – Μυρτώ Μακρίδη, Χορογραφία: Μυρτώ Γράψα, Σκηνογραφία: Άρτεμις Φλέσσα,
Ηθοποιοί: Βασίλης Βηλαράς – Παναγιώτης Γαβρέλας – Κάλλια Γερακιανάκη – Εριφίλη Γιαννακοπούλου – Ελένη Ζαχοπούλου, Μουσικοί: Φάνης Ζαχόπουλος – Γιάννης Παναγιώτου – Ορέστης Πετράκης – Δημήτρης Τάσαινας. Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ ΛΥΡΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ που συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής – Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος με την Εθνική Λυρική Σκηνή.


ΤΡΙΤΗ 5/10/2021

19:00 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) «Γιασεμή» Παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Φραντζή, συνοδευόμενη από το μουσικό σύνολο «Δασκαλαϊκή μούσα»
Την παρουσίαση του βιβλίου θα συνοδεύσουν οι μουσικοί Μάνθος Χριστοδούλου και Κώστας Τσιμπίδας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10/2021

20:00 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) «Μουσική Συνάντηση»
Με μια ιστορική συνάντηση Φιλαρμονικών, ο Δήμος Καλλιθέας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας υποδέχονται γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Θα συνυπάρξουν επί σκηνής η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Βρεττού και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Αντώνη Βαβυλουσάκη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη