Κώστας Ασκούνης: «Η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας να στηρίξει έμπρακτα τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας»

 
ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Κώστας Ασκούνης: «Σε συνάντηση που είχαμε χθες με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας συζητήσαμε, κυρίως, την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 18ης Νοεμβρίου που αφορούσε την απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη και τα Τέλη Κατάληψης Κοινόχρηστων Χώρων των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω του COVID-19.

Τους επισημάναμε ότι η μικρή συμμετοχή στη ρύθμιση αυτή – μόνο 46 επιχειρήσεις μέχρι τις 27 Ιανουαρίου – οφείλεται στην ελλιπέστατη ενημέρωση από πλευράς της Διοίκησης του Δήμου. 

Για το λόγο αυτό η Παράταξή μας ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τις επιχειρήσεις να κάνουν χρήση αυτής της ρύθμισης, έστω και τώρα. Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Ε.Σ.Κ. προχώρησαν σε μία εκτενή ανάλυση των μεγάλων προβλημάτων και των δυσκολιών που διέρχεται ο εμπορικός κόσμος.

Συμφωνήσαμε ότι χρειάζεται να συντονίσουμε τις ενέργειές μας, τόσο στην προώθηση και υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και σε μια σειρά άλλων πρωτοβουλιών για τη στήριξη των επιχειρήσεων από μεριάς του Δήμου.»

Από τη επίσημη σελίδα του Κώστα Ασκούνη στο: facebook.com/askounis.k/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη