Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού


 Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν -13.529- πακέτα τσιγάρων και -1.445- συσκευασίες καπνού

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 27-10-2021 στην περιοχή του Πειραιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, δύο (2) αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομα που εμπορεύονται παράνομα καπνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, μετά από έρευνα εντοπίστηκε οικία από την οποία εξήλθαν άτομα που κρατούσαν σακούλες και τις μετέφεραν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο εξωτερικά της οικίας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατελήφθησαν να κατέχουν -500- πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και συνελήφθησαν.

Σε επακόλουθη έρευνα που διενεργήθηκε στην ανωτέρω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -13.029- πακέτα τσιγάρων, -1.445- συσκευασίες καπνού και το χρηματικό ποσό των -175- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα από το Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων- Νέου Φαλήρου δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη