Συνελήφθη αλλοδαπός για πώληση κλεμμένων ποδηλάτων μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

 
Συνελήφθη αλλοδαπός για πώληση κλεμμένων ποδηλάτων μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

Εξιχνιάστηκαν -4- περιπτώσεις διάθεσης προς πώληση κλεμμένων ποδηλάτων

Κατασχέθηκαν -8- ποδήλατα, -2- μαχαίρια και το χρηματικό ποσό των -4.705- ευρώ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 25-10-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης κλοπών ποδηλάτων που διαπιστώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής το τελευταίο χρονικό διάστημα, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας με σκοπό την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών.

Μετά από ενδελεχή έρευνα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της οποίας πωλούνται διάφορα προϊόντα, εντοπίστηκαν αγγελίες στις οποίες διατίθεντο προς πώληση ποδήλατα σε ανυποψίαστους αγοραστές, κάποια εκ των οποίων όπως εξακριβώθηκε ήταν κλεμμένα.

Η στοχευμένη έρευνα κατέληξε στην ταυτοποίηση του ατόμου που διέθετε τα κλεμμένα ποδήλατα προς πώληση σε έτερα άτομα, που δημιουργούσαν τις σχετικές αγγελίες και κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -8- ποδήλατα
  • μπαλτάς
  • μαχαίρι και
  • το χρηματικό ποσό των -4.705- ευρώ

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν -4- περιπτώσεις κλοπής ποδηλάτων, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την προέλευση των υπόλοιπων κατασχεθέντων ποδηλάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη