ΟΦ Ιεράπετρας - Καλλιθέα 1-2

 

Παρθενικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στο νέο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα ο ΟΦΙ είχε ρεπό, ενώ η Καλλιθέα δεν αγωνίσθηκε καθώς δεν κατέβηκε η Ζάκυνθος (το γνωστό θέμα με τα δελτία). Η αναμέτρηση στο Βουζουνεράκειο είχε δύναμη, όχι πολύ καλό θέαμα, λιγοστές στιγμές.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου με κεφαλιά του Δούμτση και διπλασίασαν τα τέρματά τους με εκπληκτικό γκολ του Μουνιέ. Η Κρητική ομάδα μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεσσιδόρο, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο Βουζουνεράκειο:

4′ Εκτέλεση φάουλ του Μεσσιδόρο, έδιωξε με γροθιές ο Στρέζος στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης.

24′ Μακρινό αλλά άστοχο σουτ του Ψάνη.

29′ 0-1. Ο Ρέντζας επιχείρησε τη σέντρα και ο Γιώργος Δούμτσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

33′ Άστοχο σουτ του Μεσσιδόρο μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

48′ Διαγώνιο σουτ του Αντερέγκεν, άστοχο.

53′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Μεσσιδόρο επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά, ο Ντε Λορέντζι την κεφαλιά, η μπάλα “βρήκε” στο δεξί κάθτο δοκάρι και στη συνέχεια στον Στρέντζο, ο οποίος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

59′ Σέντρα του Καρδάρη, κεφαλιά του Μεσσιδόρο, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

68′ 0-2. Κοντρόλ με τη “μία” και εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Άντονι Μουνιέ στο “Γ” της εστίας του Καραγκιόζη η μπάλα.

70′ 1-2. Ο Μεσσιδόρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μειώνει το σκορ και ξαναβάζει τον ΟΦΙ στο παιχνίδι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Χιμένεθ που ανατράπηκε στην περιοχή της Καλλιθέας από τον Ευαγγέλου.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου) – Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάικο Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές, Ντι Λορέντζο (61′ Βουό), Ντε Λορέντζι, Κάρδαρης, Ψάνης, Λεμονής, Μπενίτεζ (75′ Κατάλντι), Μεσσιδόρο (86′ λ.τρ. Τασιούλης), Αντερέγκεν, Χιμένεθ.

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρόσσι (60′ Κονέ), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ, Δούμτσης (77′ Βασιλούδης), Μάλτσι (77′ Κοστίκας).




https://athlitiko.gr/podariko-me-itta-1-2-apo-kallithea/



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη