Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για τον αγώνα τριάθλου με την επωνυμία «SARONIC MULTISPORT FESTIVAL»


Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για τον αγώνα τριάθλου με την επωνυμία « SARONIC MULTISPORT FESTIVAL »

Λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα στο πλαίσιο αγώνα Τριάθλου με την επωνυμία ‘‘ SARONIC MULTISPORT FESTIVAL ’’, την Κυριακή 10.10.2021 θα πραγματοποιηθεί, κατά τις ώρες 07.30΄έως 10.00΄προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Λ. Καραμανλή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ηλέκτρας, ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Σαρωνικού

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της Παραλιακής Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διεξαγωγή του εν θέματι αγώνα, θα γίνεται ως εξής : Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου, αριστερά στην οδό Ηλέκτρας, αριστερά στην Περιφερειακή οδό Αλυκών Αναβύσοου, δεξιά στην Λεωφ. Καραμανλή, αριστερά στην Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη