Ταξιδεύοντας με την «Πρόληψη»: Το Metropolitan στη Δημητσάνα Αρκαδίας για προληπτικές εξετάσεις

 

Ταξιδεύοντας με την «Πρόληψη»: Το Metropolitan στη Δημητσάνα Αρκαδίας για προληπτικές εξετάσεις

Το Metropolitan, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του προγράμματος «Πρόληψη» ξεκίνησε ξανά -σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση- τις επισκέψεις του στην ελληνική επαρχία, μετά από παύση ενός έτους λόγω της πανδημίας, για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό. 

Έτσι, την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, κλιμάκιο ιατρών των θεραπευτηρίων Metropolitan Hospital και Metropolitan General βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας του νομού Αρκαδίας εξετάζοντας κατοίκους της περιοχής και των γύρω χωριών τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας. Η ιατρική ομάδα αποτελείτο από τους ιατρούς του Metropolitan Hospital κ.κ. Δημήτριο Δόβρη, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Ευάγγελο Νικολόπουλο Αγγειοχειρουργό, Βασίλειο Μουζιούρα Γενικό Χειρουργό, Βασίλειο Τρίγκα Χειρουργό Μαστού, και από το Metropolitan General τον κ. Κωνσταντίνο Κοντό, Καρδιολόγο. Τη δράση υποστήριξε και η νοσηλεύτρια Βάνα Ντάβιου του Metropolitan Hospital. 

Οι  ιατροί, τους οποίους υποδέχτηκε με χαρά το άρτια οργανωμένο Κέντρο Υγείας της Δημητσάνας με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο κ. Βασίλη Βαρδιαμπάση, εξέτασαν συνολικά περίπου 100 άτομα πραγματοποιώντας triplex αγγείων, καρδιολογική, ορθοπαιδική, αγγειοχειρουργική και μαστολογική εξέταση.

Από το 2016 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα «Πρόληψη» του Metropolitan έχει επισκεφτεί χωριά της Εύβοιας, την Τζια, τη Σκύρο, την ορεινή Κορινθία, τη Φθιώτιδα, την Κόνιτσα και άλλα μέρη της Ελλάδας, έχοντας εξετάσει εκατοντάδες κατοίκους… και συνεχίζει!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη