Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά

 

 
Έφυγε σήμερα από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά στα 57 της χρόνια. Κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γεωργίου Γεννηματά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου του 1964 και ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου με συμπτώματα ατελούς ειλεού τα οποία αποδόθηκαν τελικά σε υποτροπή του καρκίνου, οπότε και ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, ωστόσο η κατάστασή της επιδεινώθηκε και υπέστη ηπατικό σοκ, αφήνοντας την τελευταία της πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Όπως ανακοινώθηκε η Βουλή διακόπτει τις εργασίες για το υπόλοιπο της εβδομάδας σε ένδειξη πένθους. Οι βουλευτές άφησαν κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα στο έδρανο και τηρησαν ενός λεπτού σιγή.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της θλιβερής είδησης που άφησε παγωμένο το πανελλήνιο ήρθε απο το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν.

“Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της” ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.


Περισσότερα ΕΔΩ: ΕΡΤ


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη