Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για πλαστογραφία και για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης

 
Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για πλαστογραφία και για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 15-10-2021 στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 21, 23 και 34 ετών, για πλαστογραφία και για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, αναφορικά με άτομο που εντός καταστήματος πώλησης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στο κέντρο της Αθήνας, κατάρτιζε και πουλούσε διάφορα πλαστά έντυπα-έγγραφα, εντοπίστηκε το επίμαχο κατάστημα και εντός αυτού ο ανωτέρω 23χρονος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους 21χρονο και 34χρονο, κατά την έξοδό τους από το κατάστημα, βρέθηκαν στην κατοχή τους πλαστά έγγραφα που προηγουμένως είχαν αγοράσει από τον 23χρονο.

Εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μονάδες αποθήκευσης δεδομένων, εκτυπωτές, φωτογραφική μηχανή, πολυμηχάνημα, συσκευή πλαστικοποίησης και κοπής χαρτιού κ.α.,
  • διάφορα έγγραφα σε στοιχεία τρίτων ατόμων,
  • φωτογραφίες τρίτων ατόμων,
  • έντυπα με δημόσιες σφραγίδες με κενά στοιχεία και
  • το χρηματικό ποσό των -970- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη