Η Περιφέρεια Αττικής προσέφερε 3 τόνους ζωοτροφών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων σε 5 Δήμους της Δυτικής Αττικής, με αφορμή την κακοκαιρία

 


Γ. Πατούλης: «Σ΄αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της κακοκαιρίας αλλά και του Lockdown, προστατεύουμε τα αδέσποτα ζώα, που έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας περισσότερο από ποτέ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους όπου και όποτε απαιτείται»

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής υπό το συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κοσμόπουλου και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, προσέφερε 3 τόνους ζωοτροφών, για την κάλυψη αναγκών σίτισης των αδέσποτων ζώων σε 5 Δήμους της Αττικής.

Πρόκειται για τους Δήμους Μεγαρέων, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Φυλής.

Όπως επεσήμανε ο  Αντιπερφιερειάρχης Λ. Κοσμόπουλος, στη Δυτική Αττική ο αριθμός των αδέσποτων ζώων είναι πολύ μεγάλος και με αφορμή τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά  και το Lockdown, κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει μέριμνα για την προστασία της ζωής τους. «Σε απόλυτη συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, του οποίου η ευαισθησία για τη φροντίδα των απροστάτευτων ζώων είναι αποδεδειγμένη, δράσαμε  έγκαιρα και αποτελεσματικά, για την προστασία των αδέσποτων φίλων μας», ανέφερε.

Ο κ. Πατούλης και ο κ. Κοσμόπουλος ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη ο οποίος συνέδραμε την προσπάθεια, προσφέροντας οχήματα και προσωπικό για τη διανομή των ζωωτροφών στους Δήμους της Δυτικής Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλο για τη συνεργασία και την επιτυχή ευόδωση της πρωτοβουλίας αλλά και τον Δήμο Μεγαρέων για την έμπρακτη στήριξη. Στη Δυτική Αττική το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα είναι μεγάλο και με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της κακοκαιρίας αλλά και του Lockdowvn, ήταν υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τους αδέσποτους φίλους μας, διανέμοντας 3 τόνους τροφής για τη σίτιση τους σε 5 Δήμους της Δυτικής Αττικής, τους οποίους ευχαριστώ για τη συνεργασίαΘα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα αδέσποτα ζώα σε όλη την Αττική, τα οποία τώρα έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας περισσότερο από ποτέ, όπου και όποτε απαιτείται». 







Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη